תפריט

ארוחת בוקר

– דייסות על בסיס חלב:

  • דייסת שיבולת שועל
  • דייסת תירס
  • דייסת סולת
  • דייסת כוסמת
  • דייסת אורז
  • דייסת שעורה
  • דייסת חיטה

ארוחת ביניים בין ארוחת הבוקר וארוחת הצהריים: פירות העונה

ארוחת צהריים

– מרקים על בסיס ציר בשרי:

  • מרק "בורש"
  • מרק חמוץ
  • מרק ירקות (כרוב, בטטה, דלעת, קישואים וכו')
  • מרק עדשים
  • מרק פתיתים/ אטריות
  • מרק דגנים (אורז, כוסמת, חיטה)

– מנה עיקרית:

  • ספגטי בולונז או ספגטי לצד שניצל
  • כוסמת עם בשר או שניצל
  • תבשיל אורז "פלוב"
  • קוסקוס עם סלט טונה (מלפפון ירוק+תירס+טונה)

ארוחת ביניים

  • כריכים (חומוס, חמאה, קוטג', ריבה)
  • תה
  • עוגיות
  • וופלים

התפריט היומי כולל מגוון של ירקות עונה טריים

קבוצת הגיל הצעיר: מנת מרק לפני שנת הצהריים. לאחר שנת הצהריים מנה עיקרית.

קבוצת הבוגרים: מנת מרק ומנה עיקרית לפני שנת הצהריים. לאחר שנת הצהריים, מנת ביניים.